FerienHausLaPalma  Los Piratas - Header

I4 Indianos Aartement GOOD WLAN

I4 Indianos Aartement GOOD WLAN

Tijarafe

Typ:
Apartment
Grootte:
63m2
Kamer:
3
Slaapkamer:
1
Personen:
1 - 2

Apparatuur

Boekingaanvraag

Bezetting

Omschrijving

Het Canarische eiland La Palma biedt alles wat een actief vakantiehart begeert: wandelen door de afwisselende natuur, fietstochten naar de mooiste uit

APPARTEMENT met grote badkamer en gezellig terras

isla bonita - vakantie met vrienden op La Palma, je moet enthousiast terugkomen; wij heten u van harte welkom.

ons appartement "los indianos" is vernoemd naar het unieke carnaval op La Palma. Elk jaar wordt op Rozenmaandag ongeveer 4000 kg behoorlijk "gepoederd" (puver = geld) in de hoofdstad van het eiland, verdeeld over ongeveer 80.000 bezoekers van het feest op straat en onder de mensen. Een uniek spektakel waarbij u ook kennis maakt met de "negra tomassa".
maar terug naar de westkant ...... Geniet van het unieke uitzicht op het privéterras ..... met uitzicht op de Atlantische Oceaan en spectaculaire zonsondergangen. Indien gewenst kunt u de 2 geluiddichte deuren openen om een ​​verbinding te creëren met de aangrenzende tweepersoonskamer "los indianos" en zo de keuken en woonkamer delen met familie of vrienden.

Het vakantiecomplex ligt aan "onze" zonnige kant van het Canarische eiland. Hier "zwemt" u fris de dag in met 180° zeezicht op de Atlantische Oceaan in het door zonne-energie verwarmde zwembad of kijkt u na een dag wandelen op het terras naar de kleuren van de ondergaande zon met een glas wijn en een huisgemaakte paella .

U kunt moderne, comfortabele appartementen en tweepersoonskamers verwachten, waarvan sommige kunnen worden verbonden door geluiddichte dubbele verbindingsdeuren. Hierdoor kunnen vrienden en families samenleven met een prettige privacy. Op 620 m boven zeeniveau heeft u vanuit bijna elk deel van onze faciliteit een fantastisch uitzicht op zee. Geniet van spectaculaire zonsondergangen in onze "chill out" vissersboot op het terras en de ongelooflijke sterrenhemel van La Palma.

In de kamers kunt u comfortabel koelen en - hoewel zelden - maar indien nodig ook verwarmen. WIFI is gratis voor u beschikbaar, evenals satelliet-tv, cd, radio. De ramen zijn voorzien van lichtdichte luiken.

De kitchenettes in onze appartementen zijn volledig uitgerust met fornuis, oven, magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, blender, roerstaaf... De douches in alle badkamers bevinden zich op de begane grond, u vindt er een föhn , make-upspiegel en straalkachel, sommige badkamers zijn ook drempelvrij en hebben een bidet. Meer dan 90% van het warme water wordt opgewekt uit zonnewarmtebronnen - legionellavrij via warmtewisselaars! Het spoelwater in de toiletten is ongechloreerd "galerijwater" en al het afvalwater wordt gereinigd door een kleine biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie en gebruikt voor irrigatie. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Geniet van de zonsondergang bij de fontein of op het terras; Wij willen onze gasten met een zuiver geweten heel bijzondere, onvergetelijke ervaringen bieden: Huur een van onze whirlpool/jacuzzi exclusief voor 3 dagen, gevuld met vers, door de zon verwarmd (galerij)water (licht gechloreerd), de pompen zijn ook PV geopereerd. Sluit de dag af met een glas koele mousserende wijn in het 33 graden warme water en ervaar de overgang van zonsondergang naar sterrenkijken......

Apparatuur

Baby wiegBadkuipDouche
TVVerwarmingKoud water
AirconditioningSafeSatelliet-tv
StofzuigerTerrasWarm water
WasmachineBubbelbadWiFi
Keuken
OvenAfzuigkapVriezer
VaatwasserHaardKoffiezetapparaat
KoelkastMagnetronToaster
Waterverhitter
Buiten
TuinTuinmeubelenparkeerplaats
ZwembadPool met verwarmingTerras
Veranda
Eigenschappen
Gemeenschappelijk zwembadGeen jeugdgroepenNiet roken
Bedden
Double-bedden1

Home informatie

0
Tuin
tropische fruitbomen, het hele jaar door verse munt, aardbeien & citroengras... laat je verleiden door de geur van citrusbomen en jasmijn en proef verse guaves, mango's, passievrucht... Geniet van de zonsondergang aan de fontein of op het terras ; Wij
Recreatieve voorzieningen
wandelen, klimmen, fietsen, MTB, zeilen, kitesurfen, zwemmen, snorkelen, duiken, dolfijnen & walvissen spotten, vissen, big game vissen, paragliding, minigolf, de Canarische Eilanden verkennen (eilandhoppen), wijnproeven, uniek carnaval, paragliding, jetskiën, paardrijden, sterrenkijken........
Afstanden
Downtown5000 m
Supermarkt3000 m
Restaurant3000 m
Strand12 km
Water12 km
Zee12 km
Veerboot46 km
Luchthaven46 km
Dokter5000 m
Bus800 m
Nachtleven16 km
Dichtstbijzijnde stadTijarafe 5000 m

Sie haben Fragen oder wünschen Beratung?