isla bonita - vakantie met vrienden op La Palma - GOOD WLAN - 0049 151 4052 3041 / 0034 644 134 930

Je moet enthousiast terugkomen; wij heten u van harte welkom. AUB bel ons of stuur een whatsapp 0049 151 4052 3041 / 0034 644 134 930 dan vinden wij een goede oplossing voor uw accommodatie.

Ons vakantiecomplex ligt aan de zonnige westkant van het Canarische eiland. Hier "zwemt" u fris de dag in met een 180° zeezicht op de Atlantische Oceaan in de infinity pool of kijkt u na een dag wandelen op het terras naar de kleuren van de ondergaande zon met een glas wijn en een huisgemaakte paella.

U kunt moderne, comfortabele appartementen en tweepersoonskamers verwachten, waarvan sommige kunnen worden verbonden door geluiddichte dubbele verbindingsdeuren. Hierdoor kunnen vrienden en families samenleven met een prettige privacy. Op 620 m boven zeeniveau heeft u vanuit bijna elk deel van onze faciliteit een fantastisch uitzicht op zee. Geniet van spectaculaire zonsondergangen in onze "chill out" boat op het dakterras en dat is nog niet alles met het uitzicht: als je wilt, kijk je in 2 van onze slaapkamers (P3&P4) door een lichtkoepel van 150 cm direct vanuit het bed naar de fantastische sterrenhemel.

In de kamers kunt u comfortabel koelen en - hoewel zelden - maar indien nodig ook verwarmen. WIFI is gratis voor u beschikbaar, evenals satelliet-tv, cd, radio. De ramen zijn voorzien van rolluiken.

In alle badkamers bevinden zich de douches op de begane grond, vindt u een föhn, make-upspiegel en straalkachel, sommige badkamers zijn drempelvrij en hebben een bidet. Meer dan 90% van het warme water wordt opgewekt uit zonnewarmtebronnen - legionellavrij via warmtewisselaars! Het spoelwater in de toiletten is ongechloreerd "galerijwater" en al het afvalwater wordt gereinigd door een kleine biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie en gebruikt voor irrigatie. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Het Canarische eiland La Palma biedt alles wat een actief vakantiehart begeert: wandelen door de afwisselende natuur, fietstochten naar de mooiste uitzichtpunten. Het klimaat op La Palma is bijzonder evenwichtig en aangenaam. In de winter zijn er aangename temperaturen en in de zomer wordt het niet te warm door de vele bossen en hoogteverschillen.

Maar ook natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning waarderen de onmiskenbare fauna en flora van het groene eiland, dat in 2002 door UNESCO werd uitgeroepen tot biosfeerreservaat.

En als u naast sport en landschap ook het eilandleven, de warme "Palmeros" en regionale lekkernijen wilt ontdekken, kunt u 's middags door de charmante straatjes van de oude stad slenteren, een dagtocht plannen naar de zoutpannen of de indrukwekkende Pirate Bay.

Wie het Canarische eiland nog niet heeft leren kennen, zal het na een bezoek ontdekken: La Palma is betoverend. Door land, mensen en alles wat hier te genieten valt.

Unsere Vakantiewoningen im Überblick