Welkom.....

in het vakantiehuis "Veste Dilsberg" en de studio "Altes Waschhaus Dilsberg", op slechts enkele minuten van het romantische Heidelberg.

Het vakantiehuis "Veste Dilsberg" biedt ruimte voor maximaal 3 personen, de kleine studio "Altes Waschhaus Dilsberg" voor 2 personen.

Beide hebben hun eigen individuele charme ...

In het hart van het prachtige oude fort Dilsberg, waarvan het stadsbeeld wordt gekenmerkt door romantische straatjes, kronkelende vakwerkhuizen, een prachtig kasteelpark en het hoge kasteel uit de 13e eeuw.

Het fort Dilsberg is een ideaal startpunt voor excursies te voet, per auto of openbaar vervoer (een bushalte ligt op slechts een steenworp afstand van het huis).

Bijvoorbeeld in de meest romantische stad van Duitsland: Heidelberg, wereldwijd bekend door het kasteel en de oude stad.
Of het kasteel Schwetzingen, een uniek ensemble bestaande uit kasteel en kasteeltuin. Van een klein middeleeuws slotburcht werd gebouwd in de 18e eeuw, de pittoreske zomerresidentie van de kiezer van de Palts.

Maak een boottocht naar Neckarsteinach met zijn vier kastelen ...
Of verken andere charmante steden en dorpen langs de Neckar-vallei, te midden van een bijna ongerept landschap van dichte bossen en romantische rivierdalen ...

Meer informatie vindt u op de volgende pagina's. We beantwoorden graag alle andere vragen persoonlijk.

Unsere Vakantiehuizen im Überblick